Drukwerk

Briefpapier

Je logo op brief- en factuur papier zorgt voor een professionele uitstraling. Door het ontwerp van je briefpapier aan te laten sluiten bij je visitekaarten en ander promotiemateriaal heeft je merk een heldere uitstraling. Bij het zien van je huisstijl op verschillende uitingen worden klanten gelijk weer aan je herinnerd!

Brochures | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Boeken hard- en softcover

Een bijzonder verhaal, unieke gebeurtenissen, deze zijn allemaal te bundelen in een boek. Wij kunnen deze voor je verzorgen. Met een harde kaft (hardcover) of een minder dikke softcover. Wij informeren je hierover en begeleiden je tot een fantastisch product.

Brochures | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Brochures en magazines

Van alleen voorzien in informatie, tot het tonen van een volledig assortiment, de mogelijkheden van een magazine zijn eindeloos.

De cover van het magazine kan bestaan uit een stevig omslag wat dikker is of dezelfde dikte heeft als het binnenwerk. Deze laatste vorm heet selfcover.

Verpakkingen

Een goede verpakking is heel belangrijk wanneer een klant beslist over de aankoop van een product. De klant dient overtuigd te raken door de uitstraling van jouw product en merk. Daarom zal de verpakking herkenbaar moeten zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de opdruk of de vorm van het doosje of sleeve bereikt worden. Op de verpakking kan belangrijke informatie over het product geplaatst worden. Daarnaast moet de verpakking het product beschermen, maar ook beter hanteerbaar en vervoerbaar maken. Een product komt pas echt aan in een goede verpakking.

We zijn sterk in het ontwerpen van mooie bedrukte doosjes, sleeves, hangtags, inlays, bijsluiters, etiketten en andere items die je producten de uitstraling geven die ze verdienen. Door ruime ervaring en omdat wij alles in eigen huis drukken, stansen en bewerken kunnen wij de bedrukte verpakkingen snel leveren, soms zelfs binnen een week. Wij kunnen het product voor je in de verpakking doen, zodat je een volledig afgewerkt product geleverd krijgt.

.

Envelop

In een volle brievenbus valt een blanco witte envelop niet op, je bent een van de velen. Laat daarom je envelop voorzien van je logo. Straal professionaliteit uit door briefpapier en enveloppen te matchen.

Folders

In alle soorten en maten. Met dubbele vouw of enkel, zigzag of harmonica. Glanzend papier of natuur karton. Laat je informeren welke folder bij jou past. We helpen je graag.

Familiedrukwerk

Opa of oma jarig? Jubileum of uitnodiging. Geboortekaartjes. Dit verzorgen wij ook.

Offerte- en presentatiemap

Heb je veel losse papieren die je wil samenvoegen of aanbieden? Een offertemap is de oplossing. Door deze met je eigen logo en huisstijl te laten maken heb je een mooie presentatiemap die je professionele uitstraling ten goede komt.

Doordruksets | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Notitieblok

Notities tijdens een vergadering of in gesprek met je klant maak je natuurlijk op een notitieblok met je eigen logo. Een notitieblok is daarnaast ook leuk om cadeau te geven aan je klanten. Door bij elke notitie je logo tegen te komen ben je elke keer weer even in beeld.

Promotionele artikelen

Het doel van promotieartikelen is uiteraard het creëren van naamsbekendheid, maar ook voor het versterken van de relatie tussen je bedrijf/merk en klanten. Met het overhandigen van promotieartikelen breng je een positief imago over. Je bedrijf blijft altijd top-of-mind wanneer artikelen herhaaldelijk wordt gebruikt. Wij leveren alle promotionele artikelen die je kan bedenken. Roll-up banners, pennen, mokken etc. etc.

Kalenders | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Kalenders

Zorg ervoor dat je het hele jaar in beeld bent! Laat kalenders bedrukken en geef deze weg als origineel relatiegeschenk. Kies voor een bedrukte kalender voor aan de muur of eentje die naast het beeldscherm op je buro staat. 
Stickers | Te Sligte - Olijdam Enschede

Stickers

De mogelijkheden om stickers te maken zijn onbeperkt. Full-color of in zwart, gewoon op A4 wit papier tot full color stickermateriaal in alle mogelijke vormen, standaard vorm of speciaal voor je gemaakt. Ook leveren we stickers met bijzondere ondergronden zoals thermisch, aluminium etc.

Mailings door Te Sligte - Olijdam

Direct mailing / gepersonaliseerd

Direct mail is een prima middel om snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers te benaderen met dezelfde boodschap. Wij verzorgen deze mailing van opmaak tot bij je klanten in de brievenbus. Gepersonaliseerd op naam is een van de mogelijkheden.

Ringbanden

De ordner is ontwikkeld in de 19e eeuw en sindsdien onmisbaar op ieder kantoor. Voorzie de kaft van je huisstijl en zorg daarmee voor een professionele uitstraling.

Een ordner kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Van het plaatsen van een insteekhoes tot een visitekaarthouder. De kaft van de ordner kun je laten voorzien van allerlei soorten laminaat voor een mooier uiterlijk en een langere levensduur.

Doordruksets | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Doordruksets

Wil je snel een bon uitschrijven en er ook één bewaren voor in je eigen administratie? Dan zijn doordruksets/bonnenboekjes de ideale oplossing. Het papier is voorzien van een doordruk. Je schrijft op het topvel en er verschijnt automatisch een kopie op de doordrukvellen.

With compliments card

Ter herinnering of als uitnodiging zijn “with compliments” kaarten perfect. “Ik nodig je uit voor…” of “Bij deze staat onze afspraak op…”. Een handig geheugensteuntje voor je klant en je bedrijf komt nog een keer onder de aandacht.

Flyers

Acties, evenementen en aanbiedingen kun je perfect onder de aandacht brengen door gebruik te maken van een flyer!

te Sligte bied je ook de mogelijkheid om kleine aantallen flyers te bestellen. Deze kleine oplages kunnen we scherp aanbieden door gebruik te maken van onze digitale pers.

Bureaulegger | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Bureau onderleggers

Bureau onderleggers zijn nog steeds hip en trendy! Door een bureau onderlegger vergeet je nooit meer een afspraak. Notities tijdens het telefoneren of een to do lijstje; het past er allemaal op!

Een bureau onderlegger is ook leuk om bij je klanten neer te leggen. Gepersonaliseerd in je huisstijl. 

Visitekaartje

Kom onder de aandacht met je eigen visitekaartje. Je kunt er al je contactinformatie op kwijt maar het ook een dusdanige uitstraling geven dat je niet snel wordt vergeten.

Denk bijvoorbeeld eens aan kleur op snee, pregen, stansen of foliedruk.

Posters | drukwerk door Te Sligte - Olijdam

Posters

Je boodschap onder de aandacht brengen bij groot publiek? Een poster is dan de perfecte manier. Een poster in een abri kan gebruikt worden om een voorbijganger op de hoogte te brengen van je maandmenu, maar kan ook perfect dienen als promotie voor een evenement.

Het is een perfect hulpmiddel ter ondersteuning van je marketing actie. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikt formaat. Voor grote ruimtes of outdoor reclame is het A0 of A1 formaat perfect. Wil je opvallen in een kleinere ruimte dan kun je kiezen voor een A3 formaat. Komt je poster op een doorzichtige achtergrond? Dan is het ook mogelijk om de poster dubbelzijdig te laten bedrukken.